Продажба на недвижими имоти

Добре дошли в “Varna Dream Homes” – вашият надежден партньор за продажба на недвижими имоти в прекрасния град Варна, България!

Ние сме агенция с дългогодишен опит в недвижимата сфера и сме посветени на осигуряването на качествено обслужване и най-добри решения за нашите клиенти. Нашата цел е да помогнем на хората да намерят своята мечтана жилищна и комерсиална собственост в един от най-привлекателните райони на България.

Каквото и да е вашето търсене, ние ще сме тук, за да ви помогнем. Нашето портфолио от недвижими имоти включва разнообразни възможности, които задоволяват различни нужди и предпочитания. Разполагаме с апартаменти, къщи, вили, парцели и комерсиални обекти във всички желани райони на град Варна.

Нашите опитни и професионални агенти за недвижими имоти са тук, за да ви осигурят персонализирано обслужване и да ви помогнат да намерите най-доброто съответствие за вашите нужди и бюджет. Те разбират, че покупката на имот е сериозно решение и ще ви насърчат и подкрепят през целия процес, осигурявайки ви информация, съвети и професионални прегледи на имотите.

“Varna Dream Homes” е не само агенция за недвижими имоти, но и вашият пътеводител в света на недвижимите сделки. Ние ще ви предоставим всички необходими услуги, свързани с прехвърлянето на собствеността, преговорите с продавачите и всички правни аспекти на процеса.

Когато избирате “Varna Dream Homes”, избирате едно сигурно и надеждно ръководство, което ще ви помогне да реализирате вашите мечти за жилище или инвестиционен имот в град Варна. Ние се

гордеем със силната си репутация и доволните клиенти, които сме помогнали през годините.

Свържете се с нас днес и нека започнем да работим заедно. “Varna Dream Homes” е вашето партньорство в недвижимата сфера, където всички вашите мечти за дом или инвестиция стават реалност.

Консултации

Ние разбираме, че покупката, продажбата или строителството на недвижим имот са сериозни и важни решения, които изискват прецизност, знания и опит. Затова сме тук, за да ви предоставим професионални консултации и да ви помогнем да направите информирано решение, което отговаря на вашите нужди и цели.

Нашите опитни консултанти за недвижими имоти са тук, за да ви насърчат и подкрепят през целия процес на покупка, продажба или строителство. Те разполагат със значителни познания в областта на недвижимите имоти, включително законодателство, местни регулации и текущи тенденции на пазара.

Когато избирате “Varna Dream Homes” за консултации, можете да разчитате на нашите експерти да ви предоставят следните услуги:

Консултантски услуги с предпроектно проучване и упълномощено представителство пред административни учреждения, физически и юридически лица. Изготвяне на инвестиционни проекти в жилищното, общественото и промишленото строителство. Оценки за съответствие на инвестиционните проекти с основните изисквания на строежите за издаване на разрешения за строеж. Строителен надзор и изготвяне на актове по време на строителството във връзка с удостоверение за въвеждане в експлоатация и/или разрешение за ползване. Технически паспорти и енергийни сертификати. Инвеститорски контрол. Консултации при строителство на сгради и съоръжения. Обследване на сложни и труднорешими проблеми, свързани с поземлени имоти, сгради, съоръжения и предоставяне на законосъобразни решения в няколко варианта.

Нашите консултанти ще ви помогнат да анализирате вашите нужди и изисквания, да изберете най-подходящия имот за вас, да проведете професионален преглед и да преговаряте по цената и условията на сделката.

Ще ви осигурим цялостно съдействие при продажбата на вашето имущество. Нашият екип ще изготви професионална оценка на имота, ще маркетира активно имота в подходящите канали и ще управлява преговорите с потенциални купувачи.

За клиентите, които се занимават със строителство на имоти, ние предлагаме специализирани консултации. Нашите експерти ще ви помогнат с избора на подходящ парцел, проектирането на сградата, съответствието с местните строителни норми и надзора върху строителството.

В сътрудничество с опитни адвокати и нотариуси, ще ви осигурим правна подкрепа и консултации, свързани с всички аспекти на недвижимата сделка, включително проверка на документи, подготовка на договори и уреждане на правови въпроси.

“Varna Dream Homes” е вашето доверен партньор, който ще ви предостави най-добрите консултации и решения в сферата на недвижимите имоти. Ние се гордеем със силната си репутация и доволните клиенти, които сме помогнали през годините.

Свържете се с нас днес и нека започнем да работим заедно. “Varna Dream Homes” е вашият пътеводител към успешната покупка, продажба или строителство на вашия мечтан недвижим имот в град Варна.

Scroll to Top